Menu

Over PD Finance

Neemt u contact op met PD Finance, dan neemt u contact op met mij: Edgar Mathew. Ik heb inmiddels ruim 16 jaar ervaring in het vakgebied Finance & Control. Ik ben mijn loopbaan begonnen als relatiebeheerder bij een grote verzekeraar met een uitgebreid takenpakket. Naast commerciële taken hield ik me ook veel bezig met financiële taken. Hierdoor merkte ik al snel dat mijn interesse lag bij het oplossen van financiële puzzels. Het leidde zelfs naar een carrièreswitch. In 2004 besloot ik namelijk te beginnen met het studeren van Bedrijfseconomie. 

Tegelijkertijd ging ik aan de slag als assistent controller bij een internationale groothandel. Hier heb ik me de basis eigen gemaakt in het voeren van een financiële administratie en het maken van zowel financiële rapportages en managementrapportages. 

In de jaren die volgden heb ik in totaal 8 jaar gewerkt als (senior) interim finance professional bij een tweetal financiële detacheringsorganisaties. Binnen het vakgebied Finance & Control heb ik naast uitvoerende en coördinerende rollen ook leidinggevende rollen mogen vervullen. Bovendien heb ik de HOFAM, een controllersopleiding op post-hbo niveau, succesvol afgerond. Begin februari 2020 ben ik gestart met een schakeltraject om mijn Master of Science in Controlling te behalen aan de Nyenrode Business University. 

Missie

Het is mijn missie om opdrachtgevers te ontzorgen op het gebied van Finance & Control en strategisch te ondersteunen tijdens verandertrajecten. Met PD Finance zorg ik ervoor dat bedrijven stand houden in onzekere tijden en de goede kant op bewegen naar een hoger kwaliteitsniveau. Op een informele manier zorg ik ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op wijzen, met behulp van open communicatie, coaching van uw team en een betrokken en mensgerichte aanpak.  

Visie

Samen met u als opdrachtgever wil ik werken aan het verder professionaliseren van uw bedrijfsvoering en financiën. Daarvoor geloof ik dat het belangrijk is om de situatie samen onder controle te krijgen. Iedereen draagt wat bij, waardoor er ook draagvlak bij iedere medewerker ontstaat voor de veranderingen en verbeteringen binnen uw organisatie. Als mens ben ik open en nieuwsgierig ingesteld en beschik over een groot probleemoplossend vermogen. Ik neem mijn verantwoordelijkheden zeer serieus en breng structuur en rust binnen uw organisatie waar er behoefte is. Deze talenten wil ik graag inzetten om bedrijven te helpen die een verandering willen realiseren in het verbeteren van hun processen of financieel hun zaken op orde willen brengen.

Meer over mijn sterke punten