Menu

Dienstverlening

Bij PD Finance kunt u terecht voor een ervaren en professionele interim controller. Dat kan bijvoorbeeld zijn als u iemand nodig heeft met specifieke financiële-economische kennis of tijdelijk te maken heeft met een (te) grote hoeveelheid werk voor uw huidige medewerkers. Ik zet me zowel in voor profit als non-profit bedrijven. Samen met u zorg ik ervoor dat bedrijfsprocessen en financiële processen efficiënter en effectiever worden en dat u beschikt over betrouwbare stuur- en verantwoordingsinformatie die afgestemd is op uw organisatiestrategie. Hiervoor breng ik de processen eerst in kaart ter verduidelijking. Het grote voordeel van een interim controller is dat ik als externe partij een nieuwe kijk heb op de processen en de informatievoorziening.

Fusie of reorganisatie

Naast het verbeteren van bedrijfsprocessen en verzorgen van managementinformatie zijn ben ik ook uw aangewezen partner als u een veranderingstraject ingaat. Denkt u aan een reorganisatie of een fusie. Als interim controller weet ik als geen ander hoe stressvol een verandering binnen de organisatie kan zijn. Het brengt onzekerheid en angst met zich mee bij werkgevers en werknemers. Juist dan geef ik houvast door mijn gestructureerde, mensgerichte en betrokken aanpak. Het zorgt voor rust in uw bedrijf en ik zorg ervoor dat we samen de stap voorwaarts zetten. 

Werkzaamheden

Voor het verbeteren van uw bedrijfsprocessen en financiële processen, optimaliseren van de managementinformatie of ondersteuning tijdens een verandertraject, kunnen bedrijven vertrouwen op mijn financieel-economische expertise en jarenlange ervaring in verschillende branches. U kunt PD Finance inschakelen voor de volgende werkzaamheden:

  • Bewaken van de financiële positie en resultaten van het bedrijf.
  • Het adviseren van de management en directie over het financieel beleid.
  • Zorgdragen voor de planning en controlcyclus.
  • Het opstellen van begrotingen en budgetten.
  • Verzorgen van periodieke financiële rapporten en management rapportages.
  • Het opstellen van de jaarrekening.
  • Ontwerpen, implementeren en beheren van financieel management informatiesystemen.
  • Leidinggeven aan de financiële administratie.

Kortom, wilt u graag dat ik als interim controller meekijk hoe we uw bedrijf financieel en procesmatig gunstiger kunnen inrichten, neemt u dan contact met mij op en maak een afspraak.

Maak een afspraak